Categories
Bäst kreditkort 2020 Partiska jämförelsetjänster

Varför rekommenderar alla jämförelsetjänster samma kort?

Det kan tyckas vara ett kaxigt påstående av en jämförelsetjänst att påstå sig vara den enda som gör rätt för sig. Men läs vidare och bilda dig en egen uppfattning om varför Ebbel kan vara den enda opartiska eller oberoende jämförelsetjänsten av kreditkort.

En Google sökning på “Bästa kreditkort 2020” ger en sökträff på 1 480 000 resultat. På toppsidan så rekommenderar samtliga tjänster samma kort RE:MEMBER FLEX. Är det för att just detta kort är bäst frågade vi oss, och varför ser vi inte värdet våra konkurrenter ser?

Svaret visades sig finnas i affiliate programmen. Det kort som ger bäst betalt att rekommendera stämmer väl överens med andra jämförelsetjänsters rekommendation av bästa kreditkort.

Riktigt glada blev vi när vi såg att en av de största aktörerna rekommenderade andra kort.

Tills vi frågade oss hur de kan rekommendera ett kort som sällan vinner hos Ebbel. Vad ser en av de största jämförelsetjänsterna som inte vi ser? Varför väljer folk ett kort där förmånerna är långtifrån de bästa?

Du kan nog vid det här laget redan gissa svaret. Naturligtvis – det finns fler affiliateprogram. Och mycket riktigt, det kort som ger högst ersättning är, Tada – Supreme Card.

Ebbel jobbar inte så. Vi rekommenderar de kort som är bäst för dig oavsett om vi tjänar på det eller inte. Så innan du litar blint på resultatet på en annan jämförelsetjänst se om de andra rekommenderar samma kort. Gör dem det finns det troligen en anledning till varför. Ebbel är och kommer förbli en opartisk jämförelsetjänst av kreditkort. Läs gärna mer om oss och varför vi skapade Ebbel här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *